Dagens Menu

FROKOSTTAVLEN kl. 10-18 tirsdag den 16/10: 

  • Køkkenet lukker 1/2 time før lukketid
  • Du kan også bestillle to-go mad                                           
  • NB! Forbehold for at en ret kan være udsolgt, når du kommer.

Blomkålssuppe med brød kr. 68

Grøntsagstærte med salat kr. 85

Vegansk bøf (rødbede, røget paprika og spinat) m/salat kr. 95

ØKO lammedeller – stegte kartofler – årstidens grønt og svampesauce kr. 125

 


Smørrebrød :

Christiansø’s kryddersild på kartoffel og med syltede løg kr. 68

Hjemmelavet kyllingesalat med æbler kr. 68

ØKO-bolle med Samsø ost kr. 30


Kager/desserter:

Vegansk cacao-hindbær-brombær-kokoskage kr. 35

Gluten- & sukkerfri kage med tranebær, dadler og valnødder kr. 35

Panna Cotta dessert med bær kr. 40

1 kugle Hansen is til din kage + kr. 15,-

Hansen Is i højt glas (2 kugler) samt hindbærcoulis og peanutknas kr. 65 – vælg mellem jordbær, vanille og bananis.

 

 

 

 

 

 

AFTEN ÅBENT til kl. 20 onsdag og fredag/hver uge:

  • HUSK at bestille bord, vi er en lille café 🙂

 

Café Torup – uge 42: husk at bestille bord

Onsdag den 17/10 kl. 17-20:

ØKO oksekød samt grøntsager i rødvins-sauce hertil kartoffelmos kr. 145

Vegetar/vegansk: Bøftomat fyldt med linser og grønkål, hertil spicy ris med hokaido og svampe kr. 125

Fredag den 19/10 kl. 17-20:

Stegt kulmule – spicy couscous – bagte hokaido og pastinak – hertil persille/citronsauce kr. 135

Vegetar/vegansk:
Rødbede-porre deller, perlebygsrisotto med Cajun spices. Æble/spidskål råkost med sorte sesamfrø.
Kr. 125