Café & Spiseri

Vores koncept er: mad til kødspiseren, vegetaren og veganeren på dagens tavle, som skifter rimeligt tit.

Råvarene er baseret på 85% økologi, og så mange økologiske lokale grøntsager og lokalt økologisk kød vi overhovedet kan få fat i, skaffer vi. Vi er medlem af og aktive i Spisekammer Halsnæs, så vi har heldigvis vores forbindelser.

På denne måde spares der også Co2 på transporten – og det giver alle en bæredygtighed, vi kan være bekendt. Vores mejerivarer er dog altid 100% økologiske.

 

Neil sammensætter dagens retter på tavlen. Fx salat, vegetarret, suppe, kødret og vegansk ret.

Tirsdag -onsdag & torsdag ml. kl. 11-19 er det frokosttavlen man vælger fra og fredag/lørdag aften laves der speciel aftenmenu.

Fredag og lørdag åbent til kl. 20 indtil videre, kan være det ændres til sommerferien.

Der er det en rigtig god idé at bestille bord, da vi er en lille café med få medarbejdere. Send os gerne en sms.

Følg os evt. også på Facebook, under ’Café Torup’, hvor aften-menuerne annonceres jævnligt. De er også under fanebladet ‘Dagens menu’ på denne hjemmeside. Hver dag kl. ca. 11 opdateres Dagens Menu.

Vores café er uhøjtidelig og hyggelig – her er alle velkommen, både høj som lille.