Find vej

Alle veje fører til Torup! Der er hele 4 indfaldsveje…

Prøv én af dem og bliv en oplevelse eller to rigere.

Med bil:

– drej af mellem Frederiksværk og Hundested mod den lille landsby Torup. Der er 2 indfaldsveje på Hundestedvejen. Ved indkørslen til Økosamfundet Dyssekilde ligger Caféen. Her er der parkeringspladser, og ellers er der flere henne ved kirken, kun 2 min. gang herfra.

Med tog:

– tag toget fra Hundested – eller fra Hillerød. Stå af i Dyssekilde, ved den nyrenoverede gamle stationsbygning. Her kan du samtidig se Torup Bogbys lokale på stationen (kom ind med toget 14.08, for der åbner de) og finde dig en god bog. Eller besøg Torup Marked en lørdag mellem juni og oktober, 2020-kalenderen findes i caféen. Gå herfra i 5 minutter gennem ØKO-byen til Caféen.

Med cykel:
– kan du komme mange veje fra! Nord/syd, øst eller vest – og ønsker du at gå en anderledes tur i landskabet fra ØKO-byen, skal du være velkommen. Her starter en tur på 6 km. Tjek ruten på websitet ‘Spor i landskabet’ – og få en anderledes naturvandring gennem Torup’s omegn. Download en brochure over ruten fra ‘Spor i landskabet’ – søg under Torup. Ellers har vi måske en kopi liggende.

I juni 2019 er der så også lavet en bred cykelsti henover markerne fra Rævebakkevej i Evetofte til Hågendrupvej – er hurtigere og langt mere sikker vej på cykel.

 

På gåben:

Find en god rute hertil via sommerhusvejene eller landevejene! – og gør caféen til dit pitstop med lidt mad eller en kop kaffe. Så har du et mål… vi har en del travegrupper, som kommer forbi, eller blot individuelle med hund.

Vi sørger gerne for en vandskål til hunden, som gerne må opholde sig i snor udenfor eller i væksthuset, hvis den kan lade være med at gø og ikke mener, at den skal ligge i sofaen 🙂

Toiletter: vi har 2 toiletter – det ene er et handicaptoilet. Vi har skifteplads til de mindste.