Mad ‘to go’

Du kan hos os hente din mad ‘to go’ – se under ‘Dagens Menu’, hvor vi hver dag opdaterer, hvad vi har, og nederst på siden aftenmenuen til fredag og lørdag aften.

Ring og aftal et afhentnings tidspunkt, så vi kan efterleve ‘afstandsprincippet’ mellem kunderne i caféen.

 

 

 

 

Vi har valgt miljøvenlig emballage til fødevarene, for at understøtte naturen. Det er dog ikke nok i disse klima-tider, vi skal alle tænke os om – så anbefalingen fra os er, at du medbringer noget, vi kan pakke din mad i. Så har vi hjulpet miljøet bedst muligt. Fx. et ildfast fad med låg eller anden skål med låg.

Hvis du skulle have glemt det, så klarer vi den. Dog er det svært i denne corona-tid at skaffe den rigtige emballage, da efterspørgslen lige nu er stor på emballage i det hele taget.

Information om materialerne på vores to-go emballage:

Vores kaffe og suppe/salat bægre er lavet til genanvendelse og ellers direkte til komposten bagefter – lavet af PLA, som produceres ved at forarbejde majs til stivelse, dernæst omdannes det til sukker og til sidst forvandles det til PLA.

‘To-go’ kasserne må derimod ud med den almindelige skrald, de er lavet af pap og PE. Disse kasser kan IKKE genanvendes, men må gerne stå i køleskab.