Mad ‘to go’

Du kan hos os hente din mad ‘to go’ – dog stadigvæk efter princippet ‘menuer på tavlen’ – og hvad vi har. Ring dog i forvejen, da vi har tidspunkter, vi ikke kan nå at lave mad ‘to go’ – specielt når vi har travlt i caféen.

Selvfølgelig vil vi helst servere maden for dig i caféen, men vi kender alle til en kalenderfyldt uge, hvor alt skal gå op i en større enhed. Så vi er kun glade for, at du får et sundt måltid med hjem.

Du kan også hente – efter bestilling – til lidt større arrangementer. Her er der et minimum på 10 portioner.

 

Vi har valgt miljøvenlig emballage til fødevarene, for at understøtte naturen. Det er dog ikke nok i disse klima-tider, vi skal alle tænke os om – så anbefalingen fra os er, at du medbringer noget, vi kan pakke din mad i. Så har vi hjulpet miljøet bedst muligt.

Hvis du skulle have glemt det, så klarer vi den – dog koster emballagen noget (grundet nyt lovforslag, er emballage blevet 3 gange dyrere)

Kasse til en portion mad kr. 10 pr- stk.

Dressing/suppekopper med låg efter str. kr. 5/10/10 pr. stk.

Information om materialerne på vores to-go emballage:

Vores kaffe og suppe/salat bægre er lavet til genanvendelse og ellers direkte til komposten bagefter – lavet af PLA, som produceres ved at forarbejde majs til stivelse, dernæst omdannes det til sukker og til sidst forvandles det til PLA.

‘To-go’ kasserne må derimod ud med den almindelige skrald, de er lavet af pap og PE. Disse kasser kan IKKE genanvendes, men må gerne stå i køleskab eller komme i ovnen.

Vi tænker ligesom leverandøren af kasserne – at råvarerne fortjener en ordentlig indpakning, som er godt for miljøet.