Dagens Menu

FROKOSTTAVLEN, Påskelørdag den 20/4 kl. 10-16:  

Grøntsagstærte (courgette, knoldselleri & porrer) med salat kr. 95 (vegetarisk)

Nødde- & champignonpostej, ratatouille & kartofler kr. 125 (vegansk)

ØKO oksekødsdeller m/spinat, stegte kartofler & salat kr. 125    

Tarteletter med kylling & asparges kr. 95

 


 

Smørrebrød :

Christiansø’s kryddersild på kartoffel og syltede løg kr. 72

Oksespidsbryst, picklers & sennepsmayo kr. 72

Æg m/rejer kr. 72

 


Kager/desserter:  

Vegansk brombærkage kr. 35

Glutenfri chokolade/kokos kage kr. 35

Citron cheesecake kr. 45


 

LUKKET 1. & 2. påskedag! Rigtig god påske – tilbage tirsdag kl. 10