Dagens Menu

 

FROKOSTTAVLEN, fredag den 15. november kl. 10-17 (herefter aftenmenu kl. 10-18, se nederst på denne side): 

Oksekøds/grøntsagssuppe med cajun spices og brød kr. 75

Græskar/rosenkål/gulerods-tærte – hertil salat kr. 105 (vegetarisk)

Stir Fry med oksemørbrad, grøntsager, chili & hvidløg – hertil ris kr. 129

Vegansk bøf (lavet af porre, spinat & spidskål) samt salat kr. 125,- (vegansk)

 


 

Smørrebrød :

Christiansø’s kryddersild på kartoffel og syltede løg kr. 72

Hønse- & æblesalat med Ravigotte dressing kr. 72

Kyllingepostej med tyttebær – enten på rugbrød eller ristet brød kr. 72

Roastbeef, pastinak & sennepsdressing kr. 72

 


 

Kager/desserter:  

Vegansk æblekage kr. 38

Glutenfri chokolade/kokos kr. 38

Kirsebærkage kr. 38

Pærekage kr. 38

  • når vi serverer kage, serveres den med flødeskum eller creme fraiche og hjemmesyltede frugter/bær til.

Vi har veganske, økologiske, laktose- & glutenfri ispinde fra CHRIIS kr. 32 


Café Torup – uge 46:  

Fredag 15/11 kl. 18-21: HUSK at bestille bord

– Økologisk skovkyllingebryst fra Vestergård i Struer, savoykål, timian/hvidløgskartofler, græskarpuree &     sennep/champignonsauce  kr. 165
– Vegansk: Jack fruit, grøntsager i rød chili sauce & ris kr. 145
– Vegetarisk: Champignon-hokaido postej, rosenkål, ris & porresauce kr. 145

Lørdag 16/11: LUKKET hele dagen, vi er selv til sølvbryllup

Café Torup – uge 47

Onsdag 20/11 kl. 18-20: 2-retter kr. 150,-
– Svinekæber med kartoffelmos
– vegetar: spaghettiret med grøntsager, chili & hvidløg
– vegansk: knoldselleribøf med grillet græskar, spinat & ris

Dessert:chokoladekage med æblesorbet

Fredag 22/11 kl. 18-21:
– stegt kulmule, smørkogte kartofler med løvstikke, grillet græskar, spinat & citron/dild sauce kr. 165
– vegetar: spaghettiret med grøntsager, chili & hvidløg kr. 145
– vegansk: knoldselleribøf med grillet græskar, spinat & ris kr. 145

Lørdag 23/11 samt søndag 24/11 åbent kl. 10-16 – Torup julemarked