Dagens Menu

FROKOSTTAVLEN, fredag den 28/2 kl. 10-18, herefter aftenmenu kl. 18-21 (se menu længere nede på siden):  

Suppe med kalvekød, tomat, rosmarin, gule linser & gulerødder – hertil brød til kr. 68 

Jordskokkesuppe med brød kr. 68 (vegansk)

Feta & porretærte med salat kr. 115 

Vegansk bøf (blomkål & ærter) med salat kr. 115  (glutenfri)

ØKO gullash (kød fra Engmosegaard), kartoffelmos & bagte rødbeder kr. 135

 


 

Smørrebrød :

Christiansø’s kryddersild på kartoffel og syltede løg kr. 72

Æg & rejer kr. 72

ØKO lammespegepølse (fra Røjlegården) med chutney kr. 72

 


 

Kager/desserter:  

Glutenfri chokolade/kokos kage kr. 38

Vegansk appelsin-ingefærkage kr. 38

Blommekage kr. 38

Nøddetærte kr. 38

  •  når vi serverer kage, serveres den med flødeskum eller creme fraiche og hjemmesyltede frugter/bær til

 

Café Torup – uge 9 :

Fredag 28/2 kl. 18-21: Husk at bestille bord samt menu

  • ØKO kalveschnitzel, braisserede kartofler m/løg & timian, ærter, gulerødder, skysauce kr. 165
  • Vegansk: Fyldte tomater (spinat, rosiner, nødder), citron cous cous, blomkålssauce kr. 145
  • Vegetar: Porrer & pastinak fyldt filodej, citron cous cous, blomkålssauce kr. 145