Dagens Menu

FROKOSTTAVLEN, lørdag den 15. juni kl 10-16:

Majs-spinat-gulerods tærte med salat kr. 95 (vegetarisk)

Vegansk bøf (quinoa, gulerod samt cajun spices) med salat kr.  115 (vegansk)

Krydret øko oksekødsragout med risnudler kr. 135

Sommersalat med abrikoser, nye ærter, nye kartofler, tomater, feta, spidskål og takila dressing (koriander, hvidløg, olie & æble-eddike m/brød til kr. 85 (vegetarisk/vegansk)

Økologisk skinkeschnitzel – kød fra Engmosegaard – (upaneret, men stegt i smør & citron) – sommergrønt – nye kartofler fra Sølager & en salvie-hvidløgsdressing kr. 145

Falaffel – nye kartofler fra Sølager – couscoussalat med granatæbler, spidskål & majs – basilikumpesto kr. 125 (vegansk)

 


 

Smørrebrød :

Christiansø’s kryddersild på kartoffel og syltede løg kr. 72

Æg & rejer kr. 72

Oksespidsbryst med tyttebær og peberrod kr. 72

 


Kager/desserter:  

Vegansk chokoladekage kr. 35

Glutenfri- & sukkerfri tranebær-mango-valnøddekage kr. 35

Brombærkage kr. 35

Rabarbertrifli kr. 55

Rødvinssyltede abrikoser på makronbund og creme på toppen kr. 55