Dagens Menu

MENUTAVLEN uge 15 med to-go mad, to-go kaffe – i dagtimerne – og fredag/lørdag for afhentning af aftenmenuen ml. kl. 17-19, efter aftale (se aftenmenu længere nede på denne side) – ekstra åbent 1. & 2. påskedag kl. 12-16: 

  • Blomkålssuppe med brød kr. 68
  • Vegansk: portobello/blomkåls-bøf krydret med cajun spices – hertil salat ELLER kartofler kr. 125 (glutenfri)
  • ØKO kyllingebryst, stegte kartofler, dagens garniture, sennepssauce kr. 150
  • Vegetarisk: Tærte af porre, muskat, knoldselleri & mozzarella ost med salat ELLER kartofler kr. 125
  • ØKO lammedeller med salvie & abrikos, kartofler, grøntsager – persille/citron mayo kr. 135 

Vi kan erstatte salat med kartofler om du vil – eller du kan købe kartofler i tillæg kr. 30 – så bliver det mere et aftenmåltid!

OBS! Hjælp os, miljøet osv. – hvis du kan tage en tallerken, et fad med låg eller andet med til to-go mad – er det rigtigt godt!


Smørrebrød: vi kan sagtens pakke smørrebrød to go: 4 stk. for kr. 195 (del evt. med naboen) 

Christiansø’s kryddersild på kartoffel og syltede løg kr. 72

Æg & rejer kr. 72

Lammeculotte med chutney kr. 72

 


 

Kager/desserter:  et stk. kr. 38 eller ta’ 3 stk. for kr. 100

Glutenfri chokolade/kokos kage kr. 38

Vegansk rabarber & solbærkage kr. 38

Citrontærte kr. 38

Chokolade cookie eller kokos cookie 25

  •  når vi serverer kage, serveres den med flødeskum eller creme fraiche og hjemmesyltede frugter/bær til

 

Café Torup – uge 15 : fredag & lørdag aften – to go (afhentning ml. kl. 17-19, ring og aftal tid):

 Samme menu FREDAG & LØRDAG den 10 & 11. april:

  • Lammeculotte med salvie, hvidløg & citron – persillesmørkogte kartofler – bagte rodfrugter – ærtemos – rosmarinsauce kr. 165
  • VEGANSK: Fyldte peberfrugter – ærtemos – bagte rodfrugter – persillekartofler – tomat/rosmarin sauce kr. 145
  • VEGETARISK: Pasta penne med grøntsager & champignon-paprika flødesauce kr. 145