Om os

Neil er en gammel traver i manegen – og han kommer fra The Lake District, England.

Er udlært kok hos italienske og spanske køkkenchefer, dernæst i det engelske køkken, og de sidste 25 år i det danske køkken.

Han er rimeligt passioneret mht. sin mad, som spænder ret vidt – fra den grønne linje til den gode bøf, hverdagsmad og festmad.

Og så skal du regne med, at han er bramfri i sin kommunikation! To be or not to be. Man er vel englænder.

Jeg, – Pia – er født og døbt i Torup, har cyklet hele min barndom på Haldvejen, Nøddebovejen, til købmanden ved stranden, og til Brugsen i Torup.

Ærinder for min mormor, som bestyrede Hald Central og styrede kommunikationslinjerne i Torup & omegn dengang.

Min farmor – som jeg desværre ikke har kendt – blev født på Ellekærgård. Lige overfor Caféen. Min oldefar Jens Madsen var sognerådsformand i Torup, begge aner af min tip-tip-tip-tip oldefar Amos, som kom til Thorup i 1749 fra Skanderborg og endte på Engmosegaard.

Altså for mig et område med gode energier!

Oveni dette har både Neil og jeg tidligere arbejdet på Toruplund Kursuscenter i mange år (nu New Nordic Youth, iværksætter-efterskole) – så det er dejligt at være kommet tilbage til det naturskønne område med kendte lokale ansigter og ildsjæle.

Udover at servicere, er jeg Merkonom i Turisme, så jeg giver dig gerne lidt info om Halsnæs-området.

Og så er der jo Oliver, vores dejlige teenagesøn, som tager nogle opvaske indimellem – sammen med en håndfuld andre søde og loyale unge mennesker, der både serverer og vasker op. Uden dem fungerer caféen ikke.